Svenska Caroline spelar med i den nya uppföljaren till Bring it on

Skrivet under kategorin Förbundet, Nyheter.

I slutet av augusti kommer ännu en uppföljare till filmen Bring it on. Den här gången med fokus på cheerleading i hela världen. En svenska, Carolina Nisser från Uppsala, medverkar och spelar med i filmen.

 Carolina Nisser är den enda från Sverige som blev uttagen att vara med i filmen. 

– Hela erfarenheten har varit helt fantastiskt. Att få lära känna så många nya människor och att få lära känna en ny stad och ett nytt land! Det har alltid varit en dröm att få jobba med att utöva cheerleading och att nu dessutom få betalt för det var verkligen kul, säger Carolina Nisser när hon får frågan hur det varit. 

Samtidigt berättar hon att även fast övervägande delen var underbar så var det också väldigt tufft. 

– Att träna så mycket som vi gjorde per dag med en väldigt strikt chef som krävde vårt absolut bästa varje minut. En god arbetsmoral var nog det jag lärde mig mest, säger hon. 

Hon tycker att det var spännande att få vara med genom hela processen att göra en film. Resultatet blev de bästa tre månaderna i hennes liv. 

Hon har inte lov att publicera någon bild från själva filminspelningen, men skickade oss en bild från när hon var mitt i ett av alla träningspass, i samband med filminspelningen. 

carolina

Via vår Facebooksida kan ni se den första officiella trailern för filmen. 

 

Kommentera

  • (will not be published)

XHTML: Du kan använda dessa taggar: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>