Presentation av tränarna för det Mixade landslaget 2018

Skrivet under kategorin Förbundet, Internationella utskottet, Nyheter, Svenska landslaget.

Svenska Cheerleadingförbundet är stolta över att kunna presentera de valda tränarna för det Mixade landslaget, Team Sweden Coed 2018!
Låt oss få presentera Marni Lambeck, Benny Lundström och Micke Karlsson!

Marni Lambeck – Huvudtränare
Marni är grundare av föreningen USC i Uppsala. När de startade började de med 10 aktiva 2005. Marni har sedan varit med och utvecklad föreningen som idag har över 200 medlemmar. Marni är född och uppvuxen i USA där hon under sina yngre år var gymnast med artistisk inriktning. Bland hennes meriter finns bla en brons medalj från Junior Olympics. Hon fortsatte sen sin karriär som tränare för manlig gymnastik och domare. Under sina collage år som cheerleader fick Marni många års erfarenhet som hon nu tar med sig in till SCFs landslags satsning. Vi är verkligen glada över att Marni nu accepterat uppdraget som huvudtränare och ser fram emot att få se resultatet av Marnis entusiasm och motivation att få leda det Mixade landslaget.

Benny Lundström – Bygg och stunt
Vi är också stolta över att få presentera Benny som en del av vårt tränarteam inför kommande säsong. Benny har många års cheerleading erfarenhet både som aktiv och som tränare. Benny har tidigare år tävlat med det Mixade landslaget. Han också erfarenhet av att träna många andra sporter på elitnivå, mer specifikt Judo och Friidrott. Benny kommer bidra med sin kunskap om Cross fit, styrketräning och konditionsträning till det Mixade landslaget 2018.

Micke Karlsson – Tumbling/gymnastik
Micke kommer att bidra med mer än 20 års tränarerfarenhet till det Mixade landslaget 2018. Han är en licensierad gymnastiktränare och lärare från Västerås. Micke´s cheerleadingmeriter inkluderar två Dm guld, två SM guld och han tävlade även med det Mixade landslaget på VM 2003 o EM 2004. Vi känner oss hedrade att få ta del av hans expertis som en del av tränarstaben 2018.

Detta är inledande information och mer information om datum för tryouts och tillväga gångsätt för detta kommer inom kort.

 

Kommentera

  • (will not be published)

XHTML: Du kan använda dessa taggar: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>