Det svenska mixade landslaget sammanfattar sitt VM

Skrivet under kategorin Förbundet, Föreningar, Internationella utskottet, Nyheter, Svenska landslaget, Tävlingar.

Dagen efter att de tävlat är alla i laget nöjda med lagets prestation och stolta över hur långt de kommit under den här säsongen.

Team Sweden Coed 2018 nr 3

— Tråkigt med några missar, men vi vet att vi kan ställa programmet felfritt och därför är vi ändå nöjda, skriver en av lagets medlemmar, Elsa Hemmingsson i en kommentar.

Lagets tränare Marni Lambeck konstaterar att de hade en fantastisk dag tillsammans igår, torsdag.

 

— The team performed a great routine. This routine they have hit, so it’s a shame we had some misses. The team had advanced skills and high enthusiasm. Overall, I am incredibly proud of Team Sweden Coed, skriver coach Marni Lambeck.

Från Svenska Cheerleadingförbundet är vi stolta över den satsning som gjorts av det mixade landslaget och hur väl de representerar oss och svensk cheerleading. Med tanke på att klassen är så liten i Sverige har de dessutom gjort ett bra jobb under säsongen. Större framgångar på lång sikt måste även grunda sig i satsningar på utveckling av klassen och det är ett typiskt område där ett statligt idrottsstöd till oss som idrottsförbund skulle göra stor skillnad.

Kommentera

  • (will not be published)

XHTML: Du kan använda dessa taggar: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>