Information Licenser

Skrivet under kategorin Nyheter.

Hej

Vi hoppas att ni all har haft en bra sommar i värmen.

Nu har juli gått över till augusti och vi har en ny licensperiod på antågande.

Vi har nu stängt licensprogrammet för uppdatering och vi jobbar nu med att läggas in nya licenstyper. Det kommer inte påverka försäkringarna som kommer vara desamma som tidigare gällande både villkor och utdelning. Det som blir annorlunda är att ni nu kommer licensiera de aktiva efter tävlingskategori och ålder.

Eftersom förra perioden avslutades den 31 juli kommer det ta några dagar innan systemet är uppe igen för registrering. Pensum jobbar på så fort de kan och vi hoppas kunna ha det klart i början av nästa vecka.

Mellan den 10 juli och 10 september har ni fria övergångar som tidigare och de nya licensformerna påverkar inte den öppna perioden i dagsläget. Vi ser också över licensövergångsreglerna inför kommande säsong.

Med vänlig hälsning

Kia Wulff
Föreningskonsulent
Svenska Cheerleadingförbundet

Kommentera

  • (will not be published)

XHTML: Du kan använda dessa taggar: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>