SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
SCF söker utbildare!

 

Utbildningskommittén (UK) är SCFs beslutande och verkställande organ när det kommer till utbildningar och frågor som rör de utbildningarna som förbundet tillhandahåller. Nu söker vi fler utbildare för att hålla flera av våra olika utbildningar på olika ställen runt om i landet.

 

SCF söker i dagsläget utbildare till följande utbildningar i hela landet:

  1. Ledarutbildning & tränarutbildning
  2. Tävlingstränarutbildning
  3. Tävlingstränarutbildning utveckling
  4. Voltutbildning

Som utbildare skall du planera upp en utbildningsdag samt hålla utbildning utifrån det tilldelade materialet som du fått. Arbetet är förlagt mellan September – November och antalet utbildningar just du håller baseras på efterfrågan och behov. Rollen som utbildare är arvoderad och du får ersättning för resor och boende. 

 

Som utbildare skall du:

  • ha kunskap kring de område du utbildar inom samt vara öppen för kompetensutveckling.
  • delta på 1 gemensam träff varje år (Juni).
  • ha möjlighet att genomföra grundutbildning via SISU (20 utbildningstimmar).
  • ha kunskap kring SCF:s utbildningssystem.
  • vara inläst på ditt utbildningsmaterial.

Som utbildare för idrottsspecifika utbildningar skall du:

  • varit aktiv eller tränare de senaste 5 åren.

 Vi tror att du som söker till oss som utbildare har en pedagogisk utbildning såsom lärare, barnskötare, ledare, tränare eller annan pedagogisk erfarenhet. Du är van vid att handskas med människor samt är trygg med att tala inför en större grupp. Vi ser gärna att du har erfarenhet som tränare och ha gått våra utbildningar.

Välkommen med ditt CV och personliga brev till rekrytering@cheerleading.se

 

Vi ser fram emot din ansökan!

 

Med vänliga hälsningar

Utbildningskommittén (UK)

Utbildningar

 

Utbildningsdatum för 2022 kommer i Februari. 

Avbokningregler

Avbokningsregler utbildningar

 

Mer än 14 dagar innan utbildning

Det är fritt att boka av sin plats fram till 14 dagar innan utbildningen utan läkarintyg. Därefter faktureras kostnaden om föreningen inte kan skicka en ersättare.

Det är fritt för föreningen att omboka och byta medlemmar. Vid byte av deltagare mejlar man till uk@cheerleading.se och meddelar vem som ska ersättas samt den nya personens fullständiga personnummer och mejladress.

Då vi kan ha en reservlista med personer att ta in om någon lämnar återbud kontaktar man oss via mejl på uk@cheerleading.se om man önskar avboka och inte kan skicka ersättare från föreningen. Finns ingen reservlista är det tillåtet att själv försöka själva sin plats.

 

Mindre än 14 dagar innan utbildningen

Kostnad utgår om man avbokar mindre än 14 dagar innan utbildningen

Blir man däremot sjuk och lämnar in ett läkarintyg som styrker detta utgår ingen kostnad.

Läkarintyget skicks via mejl till uk@cheerleading.se senast 14 dagar efter utbildningsdatum och där ska det tydligt framgå namn, datum och orsak till läkarintyget.

Då vi kan ha en reservlista med personer att ta in om någon lämnar återbud kontaktar man oss via mejl på uk@cheerleading.se om man önskar avboka och inte kan skicka ersättare från föreningen. Finns ingen reservlista är det tillåtet att själv försöka själva sin plats.

 

Information kring avbokningar i Coronatider

Då vi nu befinner oss i en väldigt speciell situation med Corona har vi beslutat att göra en ändring i våra boknings- och avbokningsregler för utbildningar. Vi kommer nu godkänna avbokning av utbildningsplats fram till 14 dagar innan utbildningstillfället.

 

Därefter gäller som innan att läkarintyg ska skickas in för godkännande av senare avbokning. Samma regler gäller kring att byta ut personer på utbildningarna eller att sälja plats till person i kö. Kö-placeringen hanteras fortfarande av oss på kansliet.