SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Utbildningar

 

Utbildningsdatum för 2022 hittar ni under rubriken Utbildningskalendern.

 

Där gör ni också anmälan till respektive utbildning.

Avbokningregler

Avbokningsregler utbildningar

 

Mer än 14 dagar innan utbildning

Det är fritt att boka av sin plats fram till 14 dagar innan utbildningen utan läkarintyg. Därefter faktureras kostnaden om föreningen inte kan skicka en ersättare.

Det är fritt för föreningen att omboka och byta medlemmar. Vid byte av deltagare mejlar man till uk@cheerleading.se och meddelar vem som ska ersättas samt den nya personens fullständiga personnummer och mejladress.

Då vi kan ha en reservlista med personer att ta in om någon lämnar återbud kontaktar man oss via mejl på uk@cheerleading.se om man önskar avboka och inte kan skicka ersättare från föreningen. Finns ingen reservlista är det tillåtet att själv försöka sälja sin plats.

 

Mindre än 14 dagar innan utbildningen

Kostnad utgår om man avbokar mindre än 14 dagar innan utbildningen.

Blir man däremot sjuk och lämnar in ett läkarintyg som styrker detta utgår ingen kostnad.

Läkarintyget skicks via mejl till uk@cheerleading.se senast 14 dagar efter utbildningsdatum och där ska det tydligt framgå namn, datum och orsak till läkarintyget.

Då vi kan ha en reservlista med personer att ta in om någon lämnar återbud kontaktar man oss via mejl på uk@cheerleading.se om man önskar avboka och inte kan skicka ersättare från föreningen. Finns ingen reservlista är det tillåtet att själv försöka själva sin plats.