SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Vill du arbeta som ledare på Stadium Sportscamp?

Vi söker inför lägret 2020 följande personer

Alla ansökningar skickas in via Stadium Sportscamsp hemsida.


Ansvarig ledare

Som ansvarig ledare på SSC har du det yttersta totala ansvaret för hela gruppen med aktiva som valt Cheerleading i en vecka. Du är också ansvarig för ett antal biträdande ledare och tränare under samma vecka. Du ansvarar också dör de Multi och daycamp aktiva som kommer under lägerveckorna.

Du har förutom formella meriter som ledare inom idrott även stor erfarenhet av att leda och ansvara för grupper med ungdomar i varierande ålder. Erfarenheter från Stadium Sportscamp är meriterande. Det är viktigt att du är ett gott föredöme och ett stöd för deltagarna och ledarna/tränarna under veckan.

Du har ansvarar för att lägga upp schema utefter de tider som SSC ger för mat, träning samt gruppaktiviteter. Du är också ansvarig för att planera Multi-sport tillfällen samt de som inkludera dem som bara kommer på day-camp tillsammans med ansvarig tränare.

Du kommer gå på alla mötet med SSC vilket innebär att man inte alltid finns på plats på träningstillfällena. Du ansvarar för kommunikationen med de övriga sporter och ledare vid det boende ni kommer att ha.

Meriterande med formella meriter och utbildningar.
Du får ej röka, inta alkohol, doping klassat preparat eller droger under tiden du är anställd av SCF.

Arvodering 3500 kr/ vecka samt träningskläder från Stadium Sportscamp. Vi betalar även ut ett resebidrag på max 500 kr.


Biträdande ledare

Som biträdande ledare jobbar du i en grupp med andra biträdande ledare och är ansvarig för planering av alla träningspass. Du är också med gruppen på vissa av de gruppaktiviteter de har utöver sina cheerleadingträningspass.

Som gruppledare är du ansvarig ledare under minst två nätter och  för minst två mornar.

Du skall ha tidigare erfarenhet av cheerleading som tränare/utbildare samt så är det meriterande med formella meriter och utbildningar. Erfarenheter från Stadium Sportscamp är meriterande.


Du får ej röka, inta alkohol, doping klassat preparat eller droger under tiden du är anställd av SCF.
Tränare – Daycamp och Multisport

Som Daycamp tränare har du ansvar för de Day-camp och Multi-camp och de deltagare som kommer på lägret och för att genomföra träningstillfällena för alla aktiva. Under de dagar som Day eller Multi ej är schemalagda kommer du vara med de aktiva som är på vecka läger på övriga gruppaktiviteter under veckan tillsammans med de övriga ledarna.

 

Som tränare för day-camp gäller det att kunna planera träningstillfällen för de som bara kommer och är med under några timmar varje dag, och att anpassa träningen till den grupp som kommer. Detta gäller även för Multicamp deltagarna.

 

Vi ser gärna att du ha tidigare erfarenhet av cheerleading som tränare/utbildare samt så är det meriterande med formella meriter och utbildningar

Du får ej röka, inta alkohol, doping klassat preparat eller droger under tiden du är anställd av SCF.