SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Översyn utbildningsystem

Syftet med projektet är att se över, säkerställa kvalitet och utveckla innehållet i de utbildningar som finns idag. Utöver detta även finna digitala lösningar och komplement till den utbildningsportfölj som finns idag. Projektet ska vidare skapa en större utbud av utbildningar såväl digitalt som fysiskt.Projektet har som mål att skapa ett kvalitetssäkrat utbildningssystem under året. Ytterligare ska nivån på digitalt genomförande höjas.

 

Under året har innehållet i den framtida utbildningsstrukturen vidare utvecklats, med bland annatett säkerställande av alla delar i Förbundsutvecklingsplanen. Revidering och uppdatering av det befintliga utbildningsmaterialet har genomförts. Fokus har legat på en röd tråd mellan alla utbildningar och att den grafiska profilen ska vara genomgående alla utbildningar. För att säkerställa innehållet, har även manusskrivning påbörjat. Kartläggning kring utbildningssystem har fortsatt med tät kontakt med både SISU och idrottens utbildningsplattform för att se över hur de kan möta vår kravspecifikation kopplat till utbildningssystem.