SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Utvecklingslandslag

Syftet med projektet var att planera för och genomföra ett förberedande landslag under 2020/2021 för att bidra till landslagsverksamhetens mål att bibehålla och stärka vår konkurrenskraft på internationell nivå. Den förberedande landslagsverksamheten ska därutöver fungera som en utbildningsstruktur för att fler ska nå elitnivå. Projektet innefattar en förstudie med informationssamling och samtal med andra idrotter. 

 

Vi har under 2021 planerat och genomfört Utvecklingslandslaget som är ett förberedande landslag som ska bidra till att stärka vår konkurrenskraft på internationell nivå. Laget bestod av 28 aktiva ifrån flera olika delar av landet. Under tre träningshelger & ca fem digitala föreläsningar förbereddes de aktiva både fysiskt och mentalt för att kunna representera Sverige i något av våra landslag. Utfallet blev mycket bra och efter utförd ”säsong” inkom fina utvärderingar ifrån de som deltagit i projektet. Flera av de aktiva sökte och kom in i något avvåra landslag under säsongen 2021-2022 vilket visar på ett lyckat projekt.