SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Digital bedömningsutveckling

Syftet med projektet var att genomföra en form av kompetensutveckling för vår idrott, oavsett inställda tävlingar på grund av pandemin. Projektet genomfördes med en anställd projektledare under första halvåret 2021.

 

Konceptet för digital bedömning togs fram och genomfördes. Detta inkluderade att administrera anmälningar, budget, informationsutskick, filmerna samt bedömningsprotokollen. Vidare innefattade projektet arbete med Follow-me i utvecklingen av ny kanal för Digital bedömning samt arbete med sponsorer och deras exponering under eventet. Slutligen innefattade projektet arbete med priser och sociala medier. Projektet summeras som väldigt lyckat med god input från föreningar och från domarna. Syftet med att ge föreningarna något att träna och se fram emot samt att ge mer omfattande feedback och kompetensutveckling uppfylldes med gott resultat. Projektet medförde även att den tekniska bedömningskompetensen hos SCF:s domarkår säkerställdes under pandemin.

 

En extra poäng av projektet är att sponsringsmallar för avtal, mejlkontakt och rapportering togs fram. Lärdomar från samarbetet med Tillsammans i rörelse användes för utformningen av samarbetet med Power Nation Cheer som sponsor för Digital bedömning. Samarbetet fungerade till största delen bra och gav goda insikter i vilka erbjudanden som är nyttiga för SCF erbjuda vidare.