SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Status ansökan

Ansökan är öppen.

Föreningar som har ansökt har fått besked i IdrottOnline. 

 

Det finns begränsade medel kvar att delas ut därav har vi öppnat en omgång 2.

I första hand prioriteras ansökande från förening som inte blivit tilldelad stöd i ordinarie omgång därefter gäller principen först till kvarn. 

Ansökan för stöd görs via Idrottonline under fliken Idrottsmedel. 

 

Sista ansökningsdag är fredag den 9 september 2022. Besked på ansökningarna ges löpande.

Resebidrag Cheerforum 2022

Info om stödet

Stödets syfte är att ge förutsättning till föreningar som har lång resväg till Cheerforum och med det höga kostnader. Vi vill att så många som möjligt ska kunna delta fysiskt i år och ser detta som extra viktigt efter de åren som varit att igen kunna samlas tillsammans och genom det skapa glädje och energi. 

 

Belopp

Stöd kan sökas av föreningar som har minst 3 timmars resväg enkel väg med snabbaste färdmedlet, bortsett från flyg. Det går att ansöka om stöd för både boende och resa, rimlighetsprincip på båda. Max 50% av kostnaden kan sökas stöd för samt max 2000 kr per person i bidrag. 

 

Exempel förening B ska skicka 2 deltagare. Uppskattad kostnad för deltagarna per person är 2000 kr. 50% av kostnaden är 1000 kr, föreningen ansöker därav om totalt 2000 kr i stöd. Egna finansiella medel blir 2000 kr.

Exempel förening A ska skicka 3 deltagare. Uppskattad kostnad för deltagarna är 5000 kr per person. 50% av kostnaden är 2500 kr men i och med maxtaket på 2000 kr ansöker förening om totalt 6000 kr i stöd. Egna finansiella medel blir 9000 kr.

 

Start samt slutdatum

Start samt slutdatum ska vara datumen när Cheerforum genomförs och/eller när resan påbörjas respektive avslutas. Cheerforum 2022 genomförs den 17-18 september 2022.

 

Ansökningsperiod samt återrapporteringsperiod

Öppen från och med torsdag den 30 juni och sista ansökningsdag är söndag den 24 juli 2022. Ansökningarna behandlas först efter sista ansökningsdag och besked kring ansökan kommer ges under sista veckan i juli. Återrapportering ska ske efter avslutat projekt, dvs först efter att aktiviteten genomförs, men senast den 16 oktober 2022.

 

Krav

  • Inskickad årsrapport för år 2021.
  • Att föreningens eventuella tidigare inskickade ansökningar är behandlade, återrapporterade och i aktuella ärenden återbetalda. 

  • Att föreningen är medlem i förbundet.​

Fördelning

Fördelning av stöd kommer ske så samtliga ansökande föreningar som uppfyller kraven kommer tilldelas stöd för X antal deltagare, X beroende på ansökningar. Medel utöver det kommer fördelas utifrån inrapporterat LOK-stöd sett till ledartillfällen.

 

Övrigt

Ansökan för stöd görs via Idrottonline under fliken Idrottsmedel. 

 

Samtliga som vid inloggning i Idrottonline får upp filken Idrottsmedel kan fylla i samt spara en ansökan. För att skicka in en ansökan krävs att man har någon av följande roller tilldelad i Idrottonline: Ordförande, Kassör eller Idrottmedel firmatecknare. Även återrapporten görs via idrottonline och samma behörighet behövs som för ansökan. Instruktioner från RF för hur en ansökan skapas i Idrottonline och skickas in hittar ni här. En fördjupade manual kring idrottsmedel finner ni här.