SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Utbildningskommittén

Utbildningskommittén (UK) arbetar med utbildningsfrågor. UK ska se till att det finns möjlighet för ledare, domare, spotters och aktiva att öka sin kompetens inom cheerleading.


UK utvecklar, planerar och genomför SCF:s utbildningar. Till detta hör även att utbilda och godkänna utbildningsinstruktörer.


Kontakt

För allmänna frågor till UK, använd följande mailadress: uk@cheerleading.se


Tycker du att frågor och arbete kring utbildningskommittén är roligt och något du skulle vilja hjälpa till och utveckla och arbeta med utefter de riktlinjer som finns uppsatta för varje kommitté? Fyll i detta formulär. 

Utbildningskommittén söker nya medlemmar

Utbildningskommittén är SCFs beslutande och verkställande organ när det kommer till utbildningar och frågor som rör utbildningarna som förbundet tillhandahåller. Idag innehåller våra utbildningar ledarutbildning, tränarutbildning, tävlingstränarutbildning, tävlingstränarutbildning utveckling samt specifika utbildningar för performance cheer, spotters och gymnastik. Vi har också en utbildning för Active Cheer . Vi är i och med inträdet i Riksidrottsförbundet i en expansiv fas där vi har en möjlighet att nu utveckla våra utbildningar ytterligare. Nu söker vi nya medlemmar som är intresserade av att ta utbildningsnivån inom Svensk Cheerleading ett steg längre.

Arbetet är ideellt och UKs medlemmar lägger idag upp arbetet framförallt via telefonkontakt då vi är spridda över landet. Vi har uttalade ansvarsområden men är en arbetsgrupp som samtidigt jobbar tätt ihop. Arbetet är inte jämnt fördelat över året utan det är mer intensivt den första halvan av året. Vi har minst en arbetshelg per år och är representerade på arbetshelger med styrelse och resterande förbund.

Vi tror att du som söker har erfarenhet av administrativt arbete, är organiserad, har erfarenhet av styrelse och/eller kommittéarbete och har ett driv för frågor som rör utbildningar i allmänhet och Cheerleading i synnerhet. Det är meriterande att ha gått hela vår utbildningstrappa men inte obligatoriskt för att söka.

Välkommen med din ansökan till scf@cheerleading.se

Utbildningskommittén söker nya utbildare

Utbildningskommittén är SCFs beslutande och verkställande organ när det kommer till utbildningar och frågor som rör utbildningarna som förbundet tillhandahåller. Idag innehåller våra utbildningar ledarutbildning, tränarutbildning, tävlingstränarutbildning, tävlingstränarutbildning utveckling samt specifika utbildningar för performance cheer, spotters och gymnastik. Vi har också en utbildning för Active Cheer. Nu söker vi fler utbildare för att hålla flera av våra olika utbildningar på olika ställen runt om i landet.

Om arbetet: Arbetet är förlagt mellan September-November, hur många utbildningar du håller beror på vilken utbildning du är intresserad av och vart i landet du befinner dig i. Arbetet är arvoderat efter upplärningsperioden.

Vi tror att du som söker till oss som utbildare har en pedagogisk utbildning såsom lärare, barnskötare eller liknande. Du är van vid att handskas med barn och unga samt är trygg med att tala inför en större grupp. Vi ser gärna att du har egen erfarenhet av att ha varit tränare och ha gått våra utbildningar, men det är inte något krav.

Välkommen med din ansökan till uk@cheerleading.se