SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Distriktsmästerskapen

Här finner ni information om våra olika Distriktsmästerskapen.


Distriktsmästerskapen 2021 är inställda, se här för mer info


Från och med 2022 kommer SCF stå som arrangör för samtliga DM, dvs arrangemangen kommer inte att vara föreningsarrangerade.

Beslutet baseras främst på önskan om att skapa förbundsägda mästerskapstävlingar. Genom att SCF själva arrangerar vill vi stärka cheerleadingens position som tävlingssport i Sverige, och vi vill att de ekonomiska medel som genereras vid stora mästerskapstävlingar ska tillfalla hela cheersverige och alla våra föreningar, inte bara ett fåtal större föreningar som har möjlighet att arrangera.

Målsättningen är vidare att upprätthålla och behålla en god kvalitet, där standarden efterföljer den gemensamma utformningen av cheerleading på internationell nivå.

SCF kommer att efterlysa funktionärer från deltagande föreningar, där antalet funktionärer baseras på antal lag som deltar på tävlingen.