Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Välkomna till Svenska Cheerleadingförbundet
Välkomna till Svenska Cheerleadingförbundets officiella hemsida.

Svenska Cheerleadingförbundet är det idrottsförbund som samordnar svensk cheerleading på nationell nivå. Här på vår hemsida finner ni information om den fantastiska sporten cheerleading, ni finner de olika föreningar som är medlemmar hos oss och ni finner det senaste om våra utvecklingsarbeten och fokusområden, våra landslag och vår verksamhet.

Svenska Cheerleadingförbundet organiserar dryga 12 000 cheerleaders med både bredd och träningsverksamhet till en högsta eliten med våra fyra landslag. Filmen nedan visar vårt juniorlandslag i cheerleading, Team Sweden Junior Allgirl och deras program från junior-VM 2019, som resulterade i ett guld och att laget korades till juniorvärldsmästare.

Uppdatering kring restriktioner
2021-01-21
På måndag den 25/1 kommer många kommunala verksamheter att återigen öppna för verksamhet. Det sker dock med fortsatta begränsningar, exempelvis för hur många personer som samtidigt får vistas i en lokal eller anläggning. 

Vad som gäller lokalt på de orter och för den anläggning där ni håller till måste ni kolla med respektive kommun. Det ni som förening också bör förbereda är att se över och säkerställa att ni har de rutiner och riktlinjer som finns tydligt dokumenterade i vårt protokoll. Dessutom bör ni hålla er nogsamt informerade om de rekommendationer och riktlinjer som gäller och som ges av såväl ansvariga myndigheter, som det lokala och regionala smittskyddet.
Svenska Cheerleadingförbundet söker assisterande tränare för Utvecklingslandslaget
2021-01-18 15:00

Vi söker dig som brinner för landslagsverksamhet i cheerleading och som skulle se det som en ära och en utvecklingsmöjlighet att få vara assisterande tränare för Sveriges utvecklingslandslag.

Nominera era kandidater till förbundsstyrelsen!
2020-12-21 18:58
På årsstämman den 20 februari står våra medlemsföreningar återigen inför den viktiga uppgiften att besluta om en ny förbundsstyrelse till Svenska Cheerleadingförbundet. Ett beslut som denna gång innebär att ta ställning till och fatta beslut om fem styrelseledamöter för en period om ett eller två år. 
Digital träff kring projektstöd
2020-12-21 09:56

Vi vill nu bjuda in er till en digital nätverksträff gällande det projektstöd för cheerleading som finns att söka hos respektive SISU-distrikt.


Träffen riktar sig till föreningsaktiva inom ovanstående område, tex kassör.

Som vanligt har vi gott om plats för era frågor och funderingar.

Digital bedömning 2021 - Projektledare sökes
2020-12-14 19:01
På grund av rådande pandemi har SCF valt att ställa in Distriktsmästerskapen 2021. För att ändå kunna erbjuda lagen en form av kompetensutveckling kommer SCF erbjuda lagen chans till digital bedömning under mars månad. Mer information om detta kommer komma i januari. 

För att genomföra det här projektet söker vi en projektledare. Projektledaren ska även se över lösningar på digitala tävlingsalternativ till RMSM. 

Nyheter från våra grupper
Tävlingar, 20/05 13:16 
Tävlingar, 19/05 16:28 
Tävlingar, 18/05 18:30 
Tävlingar, 23/03 10:02 
Tävlingar, 15/03 15:17