SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Välkomna till Svenska Cheerleadingförbundet
Välkomna till Svenska Cheerleadingförbundets officiella hemsida.

Svenska Cheerleadingförbundet är det idrottsförbund som samordnar svensk cheerleading på nationell nivå.

Här på vår hemsida finner ni information om den fantastiska sporten cheerleading, ni finner de olika föreningar som är medlemmar hos oss och ni finner det senaste om våra utvecklingsarbeten och fokusområden, våra landslag och vår verksamhet.

Svenska Cheerleadingförbundet organiserar dryga 13 000 cheerleaders med både bredd och träningsverksamhet till den högsta eliten med våra fyra landslag. Filmen nedan visar vårt juniorlandslag i cheerleading, Team Sweden Junior Allgirl och deras program från junior-VM 2019, som resulterade i ett guld och att laget korades till juniorvärldsmästare.

Vill du börja träna cheerleading?
Se listan över våra medlemsföreningar.


Intresserad av att starta cheerleadingverksamhet?
Se vår information om föreningsanslutning.


Är du från media och söker vårt pressrum?
Här hittar du SCF pressmeddelanden och mediainformation.Fyll i vårt formulär om förändringsförslag LOK-stöd
2022-08-17 09:34

Under våren skickade vi ut en enkät där vi bad er återkoppla med respons kring det arbete som RF gör gällande översyn av de olika stöden till föreningar. Förslag på förändring kring LOK-stöd har nu presenterats och därför vill vi ännu en gång få era synpunkter för att på bästa sätt kunna delge RF vår idrotts åsikter. 

Uttagning Utvecklingslandslaget 2022/2023
2022-08-12 08:00

Är du villig att satsa hårt och utveckla svensk cheerleading? Då borde du söka till utvecklingslandslaget som är utformat för att skapa rätt förutsättningar för dig att lyckas nå nästa nivå och kunna träna och tävla med eliten inom vår sport.

Tränare för utvecklingslandslaget säsongen 2022/2023
2022-08-10 13:31

Detta blir tredje säsongen för vårt Utvecklingslandslag och kommande säsong är det en stark trio som kommer att leda utvecklingslandslaget! 

Vi söker en vikarierande utvecklingsansvarig för Barn och Ungdom
2022-08-10 13:22

Har du tidigare erfarenhet av utvecklingsarbete inom idrotten? Är du intresserad av ett mångsidigt och ansvarsfullt arbete där barn och ungdomar står i fokus? Då kan du vara den vi söker som vikarierande utvecklingsansvariga för verksamhetsområdet Barn och Ungdom till Svenska Cheerleadingförbundet!

Voltutbildningarna öppna för anmälan
2022-08-05 14:35

Den 8 augusti kl 19.00 öppnar vi nu upp för anmälan till voltutbildningarna i:

 

  • Göteborg
  • Stockholm
  • Malmö

 

Ni finner alla utbildningar på vår hemsida under Utbildning och vidare under Utbildningskalendern.